Home

Hartelijk welkom op de  website van paard en ponyplaats.

                                        laatste bijwerking  8 December 2018

Er zijn nieuwe paarden bijgekomen, dus ruimte voor nieuwe gezellige paardenmeiden!

nieuwe pagina met kalender info 2019 alvast is geplaatst

Wij verzorgen al 10 jaar lessen voor zowel kinderen als volwassenen.
Een ieder is welkom, of je nou net begint of verder wilt in de sport. Er zijn vele mogelijkheden.

Onze boerderij ligt landelijk net buiten dronrijp en beschikt over diversen paarden faciliteiten. Wij rijden in een overdekte binnenhal, buitenbak, op het weiland, op een schelpenbaan en zomers lekker buitenuit.

 Variatie is erg belangrijk zowel voor ruiter als onze paarden en pony’s. Er zijn meerdere dieren .. we zullen ze even voorstellen:

De kinderlessen duren 2.5 uur, hierin wordt gewerkt met kleine groepjes (max 6 kinderen) hierdoor is er altijd voldoende aandacht voor uw kind. 2.5 uur plezier tussen en met de viervoeters. De begin leeftijd staat op 7 a 8 jaar. Wij vinden een goede basis erg belangrijk voor uw kind. Doordat de lessen lang duren leert uw kind ook goed hoe om te gaan met de ponys en vooral vertrouwen op te bouwen. Een kind kan hier ook kind zijn en op zijn eigen tempo leren/doen. Na een les gaan we altijd gezamelijk even limonade drinken. Tijdens de koude wintermaanden vullen we de dagen ook met theorie en andere paarden dingen. Ook maken we zo nu en dan een uitje tijdens de les/ of tijdens pony en dagkampen.

Met in totaal 17 viervoeters is er voor een ieder wat passends.

In de school vakanties is er altijd extra veel te doen, zo hebben we dan XL lessen van 3 uur.
Dagkamp; een hele dag bij de paarden incl lunch en avond eten.
Slaapkamp; 2 hele dagen en 1 nachtje logeren op de boerderij
Ponykamp; in de zomer vakantie 3/4/5 dagen pret op de boerderij
Vakantie betekent bij ons juist tijd voor paarden en pony’s, wij sluiten dus niet in de vakanties. uitzonderingen daargelaten.

Voor volwassenen zijn er ook diversen mogelijkheden, zowel privéles als samen in een les, tevens behoort ook verzorging tot een mogelijkheid natuurlijk.

Met vriendelijke groetjes van alle paarden, ponys en andere dieren .