over mij…

hallo bezoeker leuk dat u interesse toont in de website, hierbij zal ik me even  voorstellen;

Nieuwe cursussen en opleidingen anno 2020 :

juni 2020 examen FSA instructeurs niveau 1

aug 2019 uitbrengen van Wax in de dressuur, 8 winstpunten in 4 wedstrijden L1, jan 2020 L2 + 5

15 sept : lezing over het lymfestysteem bij paarden door Claire Schroijen 

6 okt 2019 : aanvang opleiding Freestyle & horsemanship op de academie van Emiel Voest 

ik ben aranka, ben 50 jaar en sinds mijn 6e jaar bezig met paarden. ik heb 18 jaar op een pensionstal gestaan en gewerkt met uiteindelijk meer dan 300 paarden, hierin heb ik heel veel ervaring opgedaan met paarden in het algemeen.

Daarbij geef ik va mijn 16e jaar al lessen aan zowel kinderen als volwassenen, eerst was dit op de stal en maneges, sinds 2009 ben ik dit voor mijzelf gaan doen.

Het rijden doe ik al sinds mijn 6e en heb sinds mijn 16e altijd eigen paarden. In de wedstrijden ben ik vooral de dressuurkant opgegaan, heb meerdere paarden zelf naar z dressuur niveau gereden en uitgebracht op wedstrijden.

Tevens ben ik sinds 2000 actief als jurylid dressuur, bevoegd tm het M2, ben hier nog steeds actief in bezig. Volg hiervoor de vereiste bijscholingen en leerzame clinics en congressen, hierdoor kan ik zeggen dat ik “up to date” blijf
Springjury cursus heb ik afgerond in 2005 maar heb hier verder geen werk mee gedaan, dressuur trok mij meer.

Tevens heb ik de ORUN afgerond toentertijd heette het nog kandidaat instructeur. Ook heb ik de cursus Friese paarden beoordelen afgerond, deel 1 en 2.
Verder heb ik andere paard en kinders gerichte certificaten behaald. tot op de dag van vandaag ben ik nog actief met de paarden en pony’s hier op mijn eigen stal.

Tevens ben ik erkend leerbedrijf en is er dus altijd ruimte voor stagiaires.