tarieven en voorwaarden

          Laatste wijzigdatum: 30 december 2021

     Voorwaarden en reglementen Paard en Ponyplaats:

U betreed het gehele terrein op eigen risico.

Deelnemen aan en afmelden van lessen:

Na een afspraak wordt voor u een paard/pony gereserveerd en de les gegeven op eigen terrein. Lessen vinden plaats in de binnenbak / buitenbak/ longeerkraal / op de baan of op het weiland.
Deelname aan een les is geheel op eigen risico. Verplicht is een CE goedgekeurde rijhelm en veilige laarzen/ rij schoenen.
kleding dient aangepast te zijn op het paardrijden.
Afmelden: een les dient ten alle tijden 24 uur voor aanvang geannuleerd te zijn, gebeurt dit niet dan wordt de les doorberekend.
Een proefles kost 14.50 euro en is geheel vrijblijvend, hierna zal d.m.v. privéles een "basis" gelegd worden om zo door te kunnen stromen naar een groepje wat passend is bij uw kind/ Uzelf.

Betreden van het terrein:

Als u het terrein opkomt kunt u doorrijden naar achter en daar parkeren. Alle deuren van de stal dienen vrij gelaten te worden.
parkeren is ook geheel op eigen risico.
Op het terrein loopt een hond, heeft u kleine kinderen mee houdt hier dan rekening mee. wij kunnen de hond even binnen doen.
Geen enkel kind mag zonder toezicht lopen in de stallen, ook mogen de paarden niet zonder toestemming geaaid worden door "vreemde".
Tijdens een bezoek dient u zich altijd te houden aan de regels van de stal en eigenaren.

Voorwaarden : 

Bij deelname aan lessen is het van groot belang dat wij in bezit zijn van gegevens voor in geval van nood. Bij aanvang ontvangt u een formulier ter "inschrijving" tevens ondertekend u hiermee de reglement m.b.t. afmelden en opzeggen.

Opzeggen:

Bij besluit van het stoppen met de groepsles, hebben wij een maand opzegtermijn, of te wel 4 lessen, Bij vroege vrijwillige beëindiging tijdens een leskaart wordt geen restitutie gegeven. wij behouden het ons recht om 4 lessen te factureren.
Voor pensionstalling geldt tevens 1 maand opzegtermijn.

Tarieven:

Tarieven staan vast tot vernoemde datum in onderstaand tabel, hierna kan evt een prijsverhoging gedaan worden , dit wordt ruimschoots van te voren zowel persoonlijk als op de website vermeld.

Vakantie periodes:

In de vakantie zijn er altijd mogelijkheden om te rijden of andere xtra lessen te volgen, alles wordt vroegtijdig op de website vermeld rechtsonder onder het kopje MAANDKALENDER.
in de zomervakantie wordt de leskaart "verlengd" met 3 weken, dwz.dat ervanuit gegaan wordt dat men minimaal 3x deelneemt aan een les. mocht er de gehele vakantie geen opgave zijn dan vervallen er dus 3 lessen van de kaart, er wordt voldoende georganiseerd dus deelname is altijd mogelijk.

Tarieven: geldig van 1 jan 2022 tm. 31 december 2022

Proefles   € 14.50 (duur 1 uur) kind € 15.00 volwassenen
Privéles uur incl. pony/paard is  € 22.50

Groeps les kind 2/2.5 uur 10 rittenkaart ( 12 weken geldig)  € 140
Groeps les volwassenen 10 rittenkaart (12 weken geldig)  € 145 ( ep € 135)
Losse les volwassenen  € 16
Kinderfeestje incl. eten en cadeautje  € 12,50- per kind (minimum van 6 kinderen)

Heeft u nog vragen dan kunt u ons per mail of telefonisch bereiken, zie contact